Gå til hovedindhold
Stof til eftertankeMusik

Vågn op og duft til roserne

Af september 17, 2019Ingen kommentarer

Selv den almægtige Pointing har ingen kontrol

langt fra landene Vokalia og Consonantia bor der de blinde tekster. Adskilt fra hinanden bor de i Bookmarksgrove lige ved Semantikens kyst, et stort sproghav. En lille flod ved navn Duden flyder forbi deres sted og forsyner dem med de nødvendige regelialia.

langt fra landene Vokalia og Consonantia bor der de blinde tekster. Adskilt fra hinanden bor de i Bookmarksgrove lige ved Semantikens kyst, et stort sproghav. En lille flod ved navn Duden flyder forbi deres sted og forsyner dem med de nødvendige regelialia. Adskilt bor de i Bookmarksgrove lige ved Semantikens kyst, et stort sproghav. En lille flod ved navn Duden løber forbi deres sted og forsyner det med de nødvendige regelialia. Det er et paradisisk land, hvor ristede dele af sætninger flyver ind i munden på dig. langt fra landene Vokalia og Consonantia bor de blinde tekster. Adskilt bor de i Bogmærkegrove lige ved Semantikens kyst, et stort sproghav.

Den store Oxmox

rådede hende til ikke at gøre det, for der var tusindvis af dårlige kommaer, vilde spørgsmålstegn og snedige semikoli, men den lille blinde tekst lyttede ikke. Hun pakkede sine syv versalia, puttede sit bogstav i bæltet og gjorde sig på vej. Selv den almægtige Pointing har ingen kontrol over de blinde tekster det er et næsten uortografisk liv En dag besluttede en lille linje blindtekst ved navn Lorem Ipsum imidlertid at tage af sted til Grammatikkens fjerne verden.

langt fra landene Vokalia og Consonantia bor der de blinde tekster. Adskilt fra hinanden bor de i Bookmarksgrove lige ved Semantikens kyst, et stort sproghav. En lille flod ved navn Duden flyder forbi deres sted og forsyner dem med de nødvendige regelialia. Adskilt bor de i Bookmarksgrove lige ved Semantikens kyst, et stort sproghav. En lille flod ved navn Duden løber forbi deres sted og forsyner det med de nødvendige regelialia. Det er et paradisisk land, hvor ristede dele af sætninger flyver ind i munden på dig.

Efterlad et svar

Luk menu

Quantum

Jernbanepladsen 1
2800 Lyngby

t: +45 31 11 66 31
e: info@quantumpc.dk