Vores mission

Derfor er vi anderledes

Vores mission er klar: At gennemføre vores projekter kompetent, samtidigt med at vi giver vores kunder en klar forståelse af dem. Ved at anvende den bedste praksis for projektstyring, giver vi vores kunder mulighed for at træffe informerede beslutninger og have kontrol med deres projekter.

Vores værdier

Fem nøgleværdier er del af hele Quantum organisationens identitet. 

1

Professionelle

Vi mener, at vores professionalisme kommer til udtryk gennem vores kompetence og vores adfærd. Vi leverer den højest mulige kvalitet i alle aspekter af vores arbejde - både over for vores kunder og i vores organisation.
2

Moderne

Vi anvender ny praksis og nye procedurer til gavn for vore projekter. Vi søger gerne forandring og udvikling for at kunne hjælpe vore kunder , og er ikke bange for at håndtere problemer med nye løsninger.
3

Tilnærmelige

Vi føler, at vi med succes bestræber os på at være imødekommende. Ikke kun over for vores kunder, men også over for hinanden, vores samarbejdspartnere og alle andre, vi møder. Vi sætter en ære i den respekt, vi har for andre.
4

Supportive

Vi er meget opmærksomme på at hjælpe hinanden og vores kunder. Vores hjælpsomhed afspejles i den støtte, vi yder vores kunder, den samarbejdsvillige tilgang, vi har til projektleverancer, og den fortsatte udvikling af vores medarbejdere.
5

Dedikerede

Vi gør vores yderste for at levere varen, og er dedikeret i at bruge vores ekspertise til at give vores kunder det bedst mulige resultat. Vi erkender, at projektleverancer er et område i konstant forandring, og vi graver dybt for at være det sikre par hænder, som vores kunder har brug for.

Uanset om du er ingeniør, projektleder eller quantity surveyor, vil vi meget gerne have, at du kontakter os.