Bedste praksis inden for branchen. Af brancheeksperter.

Vi kommer med en ny og gennemprøvet fremgangsmåde til danske projekter.

Hvis du vil have branchens bedste praksis implementeret af eksperter, er du kommet til det rette sted.

Quantum Project Control er en gruppe af erfarne fagfolk inden for projektlevering. Vores team arbejder inden for datacenter- og medicinalsektoren og er her for at hjælpe dig med at planlægge, kontrollere og implementere dit projekt på det danske marked, uanset hvor stort eller lille det er.

Vi er dedikerede til at sikre, at dit projekt bliver en succes

Vi er stolte af at bringe den bedste praksis inden for branchen med os og anvende den i den lokale kultur. Gang på gang glæder vores påvirkninger kunder, som ofte har været frustrerede over normerne på det danske marked. Vi leverer både vores ydelser til udenlandske og indenlandske investorer og bringer effektivitet ind i alle vores projekter.

Vi mener at vi med vores målrettede tilgang adskiller os fra mange af vores konkurrenter. Vi leverer, hvor andre simpelthen ikke kan. Uanset om du er en udenlandsk investor, der har brug for en vejledende hånd på det danske marked, eller er en indenlandsk investor, der mener, at processen med at levere projektet kan blive bedre - vi kan hjælpe dig.

Hvordan vi startede...

Quantum blev grundlagt ud fra erkendelser , der stammer fra observationer af projekter i hele Danmark - at alt for mange projekter ender over budget, for sent og/eller ikke i den forventede kvalitet.

Selv relativt små projekter kan have en høj grad af kompleksitet. Men projekternes krævende karakter behøver ikke nødvendigvis at være skræmmende. Ethvert projekt, uanset størrelse eller kompleksitet, kan styres på passende vis.

Hos Quantum anvender vi de nødvendige ekspertiser og værktøjer til at rådgive og vejlede vores kunder gennem deres projekter, fra start til overdragelse. Vores grundige og strukturerede tilgang betyder, at vi aktivt identificerer og minimerer risici i projekterne, uanset om disse risici er af kontraktmæssig, tidsmæssig, budgetmæssig eller af prestigemæssig karakter.

Teamets færdigheder bibringer strukturerede processer til bygge- og medicinalindustrien. Gennem bedre styring, økonomi, tidsplan og kvalitetskontrol giver vi vores kunder tilfredshed, vel vidende, at deres projekter er i sikre hænder.

Brancheeksperter med erfaring inden for en lang række sektorer og i alle projektfaser.

Uanset om dit projekt er i sin indledende fase og kræver, at vi fastlægger vejen til succes, eller om det har brug for en vejledende hånd til overdragelsen, har vi den interne ekspertise, der får dig til at føle, at du har styringen.

  • Akkrediteret og reguleret af RICS
  • Historik af høj kundetilfredshed
  • Samarbejder med nogle af de mest prestigefyldte kunder og projekter i Danmark.
  • Ærlighed i service og rådgivning.
  • Professionelt og erfarent team.
  • Anvendelse af solidt gennemprøvede projektstyringsmetoder.

Vi har arbejdet med nogle af de største brands.