Løft din karriere til det næste niveau

De ansatte hos Quantum er professionelle. samarbejdende.hårdtarbejdende. sjove.Vil du være med?

Hvem er vi ?

Vi er et yderst professionelt team med en meget stor kombineret erfaring inden for projektleverancer. Vi er fokuserede på bedste praksis og ekspertise i vores projektudførelse. Gennem vores kerneværdier identificerer vi os selv som:

  • Professionelle
  • Moderne
  • Tilnærmelige
  • Supportive
  • Dedikerede

Disse værdier afspejles i vores daglige arbejde, og vi forsøger at fastholde dem, mens vi fortsætter med at vokse. Vi er en af de meget få RICS akkrediterede projektleverandørorganisationer i Danmark og sætter stor ære i vores ry for ekspertise. Vi betjener en bred vifte af interessante projekter og kunder og får en masse glæde ud af det, vi gør.

Derfor gør vi det

Vi elsker ganske enkelt det, vi laver. Projektleverancer er uden tvivl et udfordrende miljø, men det er en stor fornøjelse og også udviklende at tage disse udfordringer op. Vi er stolte af vores medarbejdere og bestræber os på at udnytte deres ekspertise fuldt ud og fremme deres udvikling.

Men vi elsker også at arbejde sammen. Selv om vi er dedikerede til vores kunder og projekter, hylder vi også de personer vi er som individer, og vi stræber efter at skabe den rette balance mellem arbejde og privatliv for vores medarbejdere.

Hvorfor arbejde her

Vi er en meget velrenommeret virksomhed i hurtig vækst, og vi er stolte af det, vi gør - vi tilbyder et behageligt og inkluderende arbejdsmiljø, der passer til alle stadier af din karriere.

For erfarne fagfolk giver vi mulighed for at lede en række højt profilerede og spændende projekter med udsigt til at opbygge stærke forretningsforbindelser med kunderne. Vi tilbyder en høj grad af selvstændighed og mulighed for at lede et team .

For dem, der endnu ikke har opnået professionel status, udarbejder vi skræddersyede strukturerede træningsprogrammer, der passer til deres nuværende udviklingsniveau. Vi tilbyder mentorordninger gennem udviklingsprocessen - og giver dem mulighed for at blive eksponeret for en række forskellige sektorer og projektfaser. Vores medarbejdere i udvikling bliver guidet til at styrke deres kompetencer - ikke kun på et eller to områder, men på alle de områder, der er nødvendige for at udvikle sig til kompetente fagfolk inden for byggeri.

Uanset på hvilket udviklingsniveau de kommer til os, behandler vi vores medarbejdere med omhu og respekt - og giver dem de nødvendige værktøjer til at udføre deres arbejde med stolthed, samtidigt med at vi giver dem de udfordringer, der skal til, for at deres karriere kan blomstre.

"Quantum-folk tager deres arbejde alvorligt. Ikke sig selv."

Få den rette balance

Vi arbejder hårdt. Vi elsker at få succes og skabe resultater for vores kunder. Men vi tror også på vigtigheden af at have det sjovt, mens vi arbejder, og vi værdsætter livet uden for arbejdet. Det er sådan, at alting balancerer.

Nogle mennesker taler om forskellen mellem at leve for at arbejde og at arbejde for at leve. Men måske er der en tredje måde. Når vi bruger så mange timer af vores liv på arbejdet, er vi i det mindste nødt til at nyde det. Derfor stræber vi efter, at alle vores medarbejdere skal elske deres arbejde, så de kan elske deres liv .

Daniel Payne

At arbejde hos Quantum udfordrer mig og får mig til at udvikle mig personligt og professionelt .

Quantum er for mig en progressiv virksomhed, der fokuserer på at levere professionelle tjenester til deres kunder, men som anerkender, at det er de højt præsterende medarbejdere, der er ansvarlige for at opnå dette. Derfor har de skabt et miljø med masser af muligheder for at præstere og udvikle sig.

Som ansat hos Quantum får jeg mulighed for at arbejde med en bred vifte af opgaver i forbindelse med mængdeberegning for en række interessante projekter og kunder i hele landet og nogle gange internationalt. Der er også mulighed for ekstra læring, hvad enten det er for at lære det danske sprog eller for at opnå en RICS-kvalifikation.

Der er altid støtte til rådighed hos Quantum, uanset om det er fra partnerne eller andre medarbejdere, vi støtter hinanden så godt vi kan med det fælles mål at opnå bedre resultater for vores kunder, men også at lære, forbedre og opbygge gode arbejdsrelationer med hinanden.

Jeg føler mig værdsat ved at arbejde for Quantum og vil uden tvivl anbefale at arbejde her.

Ahmad Kaik

Jeg elsker at komme på arbejde - det føles som min anden familie.

Hos Quantum er der ingen mikromanagement, hvilket giver frihed og plads til at vokse. Den måde, som virksomheden behandler sine medarbejdere, kunder og alle de forskellige interessenter på, viser et niveau af professionalisme, som du ønsker at være en del af. Desuden er der et udviklingsprogram for alle med one on one møder med en mentor, der sikrer, at du når dit mål.

Jeg elsker at komme på arbejde - det føles som min anden familie. Med al den stress, som byggebranchen normalt medfører, arbejder vi alle sammen som et team og hjælper hinanden med at lette processen og sørge for, at den er behagelig undervejs .

Hvis du ønsker en gnidningsløs udvikling, et godt arbejdsmiljø og en god balance mellem arbejdsliv og privatliv, så er Quantum det rette sted at være .

Et godt sted at arbejde

Bliv en del af vores internationale team, og løft din karriere til næste step.