Er du en senior landmåler, der leder efter en ny mulighed? En chance for at udvikle din karriere? Dette kunne være rollen for dig!

Quantum er en meget velrenommeret virksomhed i hurtig vækst. Vi oplever en fortsat stigende efterspørgsel efter vores ydelser fra eksisterende og nye kunder, som er blandt de mest prestigefyldte i Danmark, og vi søger en Senior Quantity Surveyor til at indgå i vores team.

#Mulighederne

Som Senior Quantity Surveyor i Quantum vil du være bindeleddet til kunderne og både interne og eksterne konsulenter samt entreprenører. I denne rolle vil du være ansvarlig for at styre projekter fra ende til anden og føre tilsyn med andre medlemmer af teamet.

Du deltager i udviklingen af projekter og sikrer, at de planlægges, gennemføres og leveres rettidigt og professionelt, samtidig med at du sørger for koordineringen mellem kunden og andre relevante partnere.

Hvad har du tænkt dig at gøre?

  • Du skal udarbejde detaljerede omkostningsanalyser baseret på arkitekttegninger, tekniske specifikationer, vurdere de nødvendige materialer og arbejdskraft, der er involveret i at hjælpe designteams med at udarbejde praktiske designs til byggeprojekter inden for budgettet.
  • Udarbejdelse af udbuds- og kontraktdokumenter, herunder mængdefortegnelser.
  • Vurdere tilbud fra entreprenører og underleverandører og, hvis det er relevant, forhandle med entreprenørerne. Du skal også opretholde omkostningskontrol i alle projektets faser inden for forud fastsatte budget- og udgiftsplaner.
  • Overvåge og holde styr på projektets fremdrift og være ansvarlig for måling og værdiansættelse af ændringer i arbejdet i løbet af kontrakten, for aftale om mellemliggende betalinger og det endelige regnskab.
  • Og meget mere end det 🙂

Du vil få base på vores kontor i Kgs. Lyngby sammen med resten af Quantums team. Et sted hvor der ikke er nogen mikromanagement, muligheder for den enkelte og plads nok til at være alt det, du kan og vil være.

Dine dage vil variere mellem skrivebordsarbejde, virtuelle møder og personlige møder, mens du fra tid til anden også skal rejse for at møde kunder eller entreprenører personligt og byggepladser, hvor det er relevant. Da de projekter, vi administrerer, er forskellige af natur, vil din normale arbejdsdag også være forskellig.

#HvorforQuantum

Vi giver dig mulighed for at lede en række højt profilerede og spændende projekter med udsigt til at opbygge stærke forretningsforbindelser med kunderne bag dem. Vi tilbyder en høj grad af selvstændighed og mulighed for at lede et team i udvikling.

Uanset hvilket niveau du kommer til at arbejde på, behandler vi vores medarbejdere med omhu og respekt og giver dem de nødvendige værktøjer til at gå til deres arbejde med stolthed og de udfordringer, der skal til for at deres karriere kan blomstre.

Ud over det attraktive udgangspunkt tilbyder vi personalegoder, herunder:
  • Loyalitetsbaseret ekstra ferie hvert andet år
  • Fleksible arbejdsvilkår/arbejdstider
  • Månedligt betalt sportsmedlemskab efter eget valg (op til 400 DKK om måneden)
  • Frokost betalt af virksomheden, når du arbejder på kontoret
  • Hyppige sociale arrangementer både på og uden for kontoret

#OmDig

Du har en akademisk baggrund inden for opmåling eller måske en uddannelse, der er mere relateret til bygge- og anlægsområdet. Du har mindst 10 års relevant erfaring fra branchen og har erfaring med at lede egne projekter. Du skal udvise initiativ til at udføre arbejde med minimal overvågning, herunder evnen til at prioritere og arbejde inden for strenge tidsfrister, samtidig med at du er grundig og opmærksom på detaljer.
Da du vil skulle lede projekter af forskellig karakter, er det afgørende, at du er i stand til at samarbejde på forskellige niveauer i vores organisation, at du udviser empati og har stærke samarbejdsevner.

Ligesom os skal du være professionel, proaktiv og ambitiøs og konstant stræbe efter at blive en af de bedste ved at udvikle dine færdigheder.

Vores projekter kræver stærke kommunikationsevner på engelsk i skrift og tale. En vis grad af talt dansk er ønskeligt, ligesom det er ønskeligt at være medlem af en faglig organisation som RICS.

Søg jobbet nu - måske bliver du en del af Quantum-holdet.

Vedlæg venligst CV og følgebrev til applications@quantumpc.dk. Du er velkommen til at henvende dig eller anmode om yderligere oplysninger på samme e-mailadresse.
Ansøgningerne vil blive behandlet og samtaler afholdt løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig.